Tillbaka i kylan. Brrrr!

Det var nästan en chock när vi klev ut från flygplatsen. Vi klev in i planet från ungefär +23 grader, och klev ut i -8.. Jackorna hade vi i bilen som parkerats en bra bit bort. 
Tänker tillbaka på semestern hela tiden i stort sett. Vill tillbaka nu!!
Flygningen gick över förväntan, och tror mig inte riktigt vara rädd för att flyga längre! Skööönt! Fighting fire with fire, som man brukar säga!
 
På Gran Canaria hade vi runt 25 graders värme hela dagarna. Varav det var mulet endast första dagen, lite små moln resterande dagar, och storm liknande vindar de 2 sista. Trots det trotsade vi vindarna och gav oss ner för att kubba runt i öknen lite. Det fanns inte ett enda ställe på kroppen som var fritt från sand. Smattrande sand mot kroppen blev som massage. 
Solen vart lite hård mot min nästipp som redan första dagen blev bränd. Nog hade jag packat ner solstiftet allt för väl, så hittade den inte förän andra dagen. Min nästipp flagar lite nu och lämnar kvar en rosa nyans. 
 
Mycket smycken inhandlades, men även en massa annat roligt. Jag kom bland annat över en snygg Armani bikini för endast 35 EURO, som tidigare kostat 69 EURO. Äkthetsbevis följde med, så lurad vart jag inte :) (Bilder kommer senare).
Taxfreen gav mig även möjligheten att välja och vraka mellan massa goda parfymer, och resulterade i att jag köpte med mig Dolce & Gabbana - Light blue, Calvin Clein - Shock samt Clean - Rain. Skriver mer om dessa sedan. 
 
Trots att jag slappnat av, ätit vad jag ville, och även intagit en del onyttiga drinkar, så har jag inte gått upp mer än exakt 1 kg. Å andra sidan så rörde vi på oss en hel del också. Första dagen gick vi i 6 timmar i streck, förutom ett par stopp med intag av Sangria och iskall öl i fryst glas.
Ny energi spiritter i kroppen efter en rejäl dos av solljus och värme, utifrån och ända in i hjärteroten. Jag tänker lägga en del av den energin jag laddat på mig, på att rensa och städa här hemma idag. 
 
/Hjärtslag <3