Jösses...?

Idag påmindes jag om att jag endast vägt mig veckovis, men inte mätt mig sedan den 8e JANUARI(!?), ändå finns det stående i min mobil kalender att jag varje onsdag ska väga och mäta mig, bara för att hålla koll på om de går utför. I negativ bemärkelse! 
Idag tog jag tag i det, onsdag eller inte ;-) shockartande resultat ändå, då jag själv inte tyckt mig minskat i storlek sedan januari. Men, måtten vittnade om helt annat :-) TACK OCH LOV! 
Sammanlagt har jag gått ner: (sedan 22/8 - 2013)
2 cm hals
5 cm överarm
7,5 cm byst
13 cm midja
10,5 cm (obs! Dock ätit mjöl produkter de sista dygnet, så "svullnad" kvarstår från det än. Ska mäta om om ett par dagar).
11,5 cm stuss (rumpa)
7 cm lår 
3 cm knä
Samt 4 cm vad
 
Sammanfattning av detta är att jag tappat 63,6 cm totalt samt gått ner 13,6 kg sedan slutet av augusti! 
 
Jag är otroligt nöjd, och stolt, men ska ändå, trots påtryckningar från personer i min omgivning, gå ner ca 4-6 kg till, tills jag känner att det räcker. Med detta inte sagt att jag ska bli en piprensare! Det är långt ifrån, och min strävan är att i slutändan ändå vara kurvig, precis så som jag är skapt. Naturlig, frisk och kry! Nedan kommer några bilder som jag tog för ca 1 månad sedan. Än finns det ju inga bra "före bilder" på min kropp i allmänhet, men med måtten ovan, så lär ni förstå vilken size jag vart för :-) 
Inatt somnar jag lugnt, tryggt, med en rolig avslutning av dagen, och en halv tanke på att det endast är en månad till semester. Huuuuur jag ska gotta mig! Men, vikten och måtten skall hållas på plats! ;-) 
 
/never have been a size 0, and never wanna be! 
/Hjärtslag <3